eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyKosiarka do krzaczorów
Ilość wypowiedzi w tym wątku: 77

  • 61. Data: 2016-06-06 06:06:20
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: "Pszemol" <P...@P...com>

    "FEniks" <x...@p...fm> wrote in message
    news:57547ec2$0$691$65785112@news.neostrada.pl...
    >>>>>> Widać, jakie mleko pijesz 3->
    >>>>>
    >>>>> Ja piję dobre mleko. Takie ze sklepu...
    >>>>
    >>>> Przebijam - ja w ogóle nie piję.
    >>>
    >>> Ktoś Cię o coś pyta?
    >>
    >> Ty to jesteś jednak kawał prostaka i chama! Nie do wiary...
    >
    > A Pan tu nowy?

    No jakoś na to wychodzi że mam krótką pamięć.


  • 62. Data: 2016-06-06 09:10:49
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: FEniks <x...@p...fm>

    W dniu 06.06.2016 o 06:05, Pszemol pisze:
    > "FEniks" <x...@p...fm> wrote in message
    > news:57547f18$0$691$65785112@news.neostrada.pl...
    >>>>>>> To widać że nie widzisz :-)
    >>>>>>
    >>>>>> Widać, jakie mleko pijesz 3->
    >>>>>
    >>>>> Ja piję dobre mleko. Takie ze sklepu...
    >>>>
    >>>> Przebijam - ja w ogóle nie piję.
    >>>
    >>> Ja też właściwie mleka jako mleka nie pijam :-)
    >>> Więc tutaj możemy przybić piątkę.
    >>> To co ja tam dolewam czasem do kawy
    >>> albo zjem w formie serów nazwałem "piciem mleka".
    >>
    >> Tutaj też możemy przybić.
    >> Poza tym mi UHT nie przeszkadza.
    >> Mleka prosto od krowy też nigdy nie lubiłam.
    >
    > Mi też UHT nie przeszkadza i piję go w Polsce.
    > Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.

    Ja w kawie nie wyczuwam.

    Ewa



  • 63. Data: 2016-06-06 12:28:01
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: Ikselka <i...@g...pl>

    Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):

    > Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.

    Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
    biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
    alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.


  • 64. Data: 2016-06-06 13:42:09
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: "Pszemol" <P...@P...com>

    "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
    > Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
    >
    >> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
    >
    > Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
    > biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
    > alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.

    :-))))
    Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
    i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...

    Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
    "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
    gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane :-)))

    Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??


  • 65. Data: 2016-06-06 14:03:09
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: Ikselka <i...@g...pl>

    Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):

    > "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    > news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
    >> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>
    >>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
    >>
    >> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
    >> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
    >> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
    >
    > :-))))
    > Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
    > i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
    >
    > Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
    > "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
    > gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane :-)))
    >
    > Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??

    Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
    istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji jest
    groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie, wystarczy, jak
    poczyta o PRZEGRZANYM białku.


  • 66. Data: 2016-06-06 14:16:12
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: "Pszemol" <P...@P...com>

    "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    news:qz7cukbc5ejd.pbx9l6jy4b61.dlg@40tude.net...
    > Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):
    >
    >> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >> news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
    >>> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>
    >>>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
    >>>
    >>> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
    >>> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
    >>> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
    >>
    >> :-))))
    >> Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
    >> i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
    >>
    >> Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
    >> "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
    >> gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane :-)))
    >>
    >> Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??
    >
    > Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
    > istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji
    > jest
    > groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie, wystarczy,
    > jak
    > poczyta o PRZEGRZANYM białku.

    Kontynyuj bzdury... kontynuuj. Żenada.
    Zakop się w jeszcze większy dołek, będzie Ci się trudniej wygrzebać,
    jak wtedy z tym niskim pH zobojętnianym cukrem :-)))


  • 67. Data: 2016-06-06 19:03:18
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: Qrczak <q...@q...pl>

    Dnia 2016-06-06 06:06, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
    > "FEniks" <x...@p...fm> wrote in message
    > news:57547ec2$0$691$65785112@news.neostrada.pl...
    >>>>>>> Widać, jakie mleko pijesz 3->
    >>>>>>
    >>>>>> Ja piję dobre mleko. Takie ze sklepu...
    >>>>>
    >>>>> Przebijam - ja w ogóle nie piję.
    >>>>
    >>>> Ktoś Cię o coś pyta?
    >>>
    >>> Ty to jesteś jednak kawał prostaka i chama! Nie do wiary...
    >>
    >> A Pan tu nowy?
    >
    > No jakoś na to wychodzi że mam krótką pamięć.

    Coś Ci źle może skoagulowało...

    Q
    --
    nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem


  • 68. Data: 2016-06-06 21:19:03
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: Ikselka <i...@g...pl>

    Dnia Mon, 6 Jun 2016 07:16:12 -0500, Pszemol napisał(a):

    > "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    > news:qz7cukbc5ejd.pbx9l6jy4b61.dlg@40tude.net...
    >> Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>
    >>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >>> news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
    >>>> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>
    >>>>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
    >>>>
    >>>> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
    >>>> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
    >>>> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
    >>>
    >>> :-))))
    >>> Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
    >>> i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
    >>>
    >>> Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
    >>> "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
    >>> gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane :-)))
    >>>
    >>> Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??
    >>
    >> Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
    >> istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji
    >> jest
    >> groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie, wystarczy,
    >> jak
    >> poczyta o PRZEGRZANYM białku.
    >
    > Kontynyuj bzdury... kontynuuj. Żenada.
    > Zakop się w jeszcze większy dołek, będzie Ci się trudniej wygrzebać,
    > jak wtedy z tym niskim pH zobojętnianym cukrem :-)))

    Bo Ci ceramikę przypomnę oraz parę innych Twoich popisowych dołków.


  • 69. Data: 2016-06-06 21:21:20
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: Ikselka <i...@g...pl>

    Dnia Mon, 06 Jun 2016 19:03:18 +0200, Qrczak napisał(a):

    > Dnia 2016-06-06 06:06, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
    >> "FEniks" <x...@p...fm> wrote in message
    >> news:57547ec2$0$691$65785112@news.neostrada.pl...
    >>>>>>>> Widać, jakie mleko pijesz 3->
    >>>>>>>
    >>>>>>> Ja piję dobre mleko. Takie ze sklepu...
    >>>>>>
    >>>>>> Przebijam - ja w ogóle nie piję.
    >>>>>
    >>>>> Ktoś Cię o coś pyta?
    >>>>
    >>>> Ty to jesteś jednak kawał prostaka i chama! Nie do wiary...
    >>>
    >>> A Pan tu nowy?
    >>
    >> No jakoś na to wychodzi że mam krótką pamięć.
    >
    > Coś Ci źle może skoagulowało...
    >

    Zatkane naczynia mózgowe. Na skutek spożywania "dobrego" mleka.


  • 70. Data: 2016-06-06 23:29:59
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: Pszemol <P...@P...com>

    Qrczak <q...@q...pl> wrote:
    > Dnia 2016-06-06 06:06, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
    >> "FEniks" <x...@p...fm> wrote in message
    >> news:57547ec2$0$691$65785112@news.neostrada.pl...
    >>>>>>>> Widać, jakie mleko pijesz 3->
    >>>>>>>
    >>>>>>> Ja piję dobre mleko. Takie ze sklepu...
    >>>>>>
    >>>>>> Przebijam - ja w ogóle nie piję.
    >>>>>
    >>>>> Ktoś Cię o coś pyta?
    >>>>
    >>>> Ty to jesteś jednak kawał prostaka i chama! Nie do wiary...
    >>>
    >>> A Pan tu nowy?
    >>
    >> No jakoś na to wychodzi że mam krótką pamięć.
    >
    > Coś Ci źle może skoagulowało...

    Mam uchate neurony!

strony : 1 ... 6 . [ 7 ] . 8


Szukaj w grupach

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1