eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyKosiarka do krzaczorów
Ilość wypowiedzi w tym wątku: 77

  • 71. Data: 2016-06-06 23:30:00
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: Pszemol <P...@P...com>

    Ikselka <i...@g...pl> wrote:
    > Dnia Mon, 6 Jun 2016 07:16:12 -0500, Pszemol napisał(a):
    >
    >> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >> news:qz7cukbc5ejd.pbx9l6jy4b61.dlg@40tude.net...
    >>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>
    >>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >>>> news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
    >>>>> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>>
    >>>>>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
    >>>>>
    >>>>> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
    >>>>> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
    >>>>> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
    >>>>
    >>>> :-))))
    >>>> Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
    >>>> i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
    >>>>
    >>>> Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
    >>>> "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
    >>>> gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane :-)))
    >>>>
    >>>> Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??
    >>>
    >>> Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
    >>> istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji
    >>> jest
    >>> groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie, wystarczy,
    >>> jak
    >>> poczyta o PRZEGRZANYM białku.
    >>
    >> Kontynyuj bzdury... kontynuuj. Żenada.
    >> Zakop się w jeszcze większy dołek, będzie Ci się trudniej wygrzebać,
    >> jak wtedy z tym niskim pH zobojętnianym cukrem :-)))
    >
    > Bo Ci ceramikę przypomnę oraz parę innych Twoich popisowych dołków.
    >

    Nie rozśmieszaj mnie bo pęknę tylko podaj jakieś wiarygodne źródła tych
    swoich bzdur o niestrawnym mleku UHT z powodu koagulacji białka... Albo
    przynajmniej powiedz z którego palca je wyssałaś.


  • 72. Data: 2016-06-07 11:17:04
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: Ikselka <i...@g...pl>

    Dnia Mon, 6 Jun 2016 16:30:00 -0500, Pszemol napisał(a):

    > Ikselka <i...@g...pl> wrote:
    >> Dnia Mon, 6 Jun 2016 07:16:12 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>
    >>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >>> news:qz7cukbc5ejd.pbx9l6jy4b61.dlg@40tude.net...
    >>>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>
    >>>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >>>>> news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
    >>>>>> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>>>
    >>>>>>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
    >>>>>>
    >>>>>> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
    >>>>>> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
    >>>>>> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
    >>>>>
    >>>>> :-))))
    >>>>> Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
    >>>>> i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
    >>>>>
    >>>>> Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
    >>>>> "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
    >>>>> gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane :-)))
    >>>>>
    >>>>> Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??
    >>>>
    >>>> Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
    >>>> istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji
    >>>> jest
    >>>> groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie, wystarczy,
    >>>> jak
    >>>> poczyta o PRZEGRZANYM białku.
    >>>
    >>> Kontynyuj bzdury... kontynuuj. Żenada.
    >>> Zakop się w jeszcze większy dołek, będzie Ci się trudniej wygrzebać,
    >>> jak wtedy z tym niskim pH zobojętnianym cukrem :-)))
    >>
    >> Bo Ci ceramikę przypomnę oraz parę innych Twoich popisowych dołków.
    >>
    >
    > Nie rozśmieszaj mnie bo pęknę tylko podaj jakieś wiarygodne źródła tych
    > swoich bzdur o niestrawnym mleku UHT z powodu koagulacji białka... Albo
    > przynajmniej powiedz z którego palca je wyssałaś.

    Nie mam zamiaru przekopywać neta tylko po to, aby Twoich uchatym neuronom
    cokolwiek udowodnić. Niech żreją uchate, skoro lubią.


  • 73. Data: 2016-06-07 13:42:17
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: "Pszemol" <P...@P...com>

    "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    news:jyubcgo86grf.icc6k01ynocf.dlg@40tude.net...
    > Dnia Mon, 6 Jun 2016 16:30:00 -0500, Pszemol napisał(a):
    >
    >> Ikselka <i...@g...pl> wrote:
    >>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 07:16:12 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>
    >>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >>>> news:qz7cukbc5ejd.pbx9l6jy4b61.dlg@40tude.net...
    >>>>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>>
    >>>>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >>>>>> news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
    >>>>>>> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>>>>
    >>>>>>>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
    >>>>>>>
    >>>>>>> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
    >>>>>>> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem
    >>>>>>> jedynie
    >>>>>>> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
    >>>>>>
    >>>>>> :-))))
    >>>>>> Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
    >>>>>> i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
    >>>>>>
    >>>>>> Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
    >>>>>> "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
    >>>>>> gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane
    >>>>>> :-)))
    >>>>>>
    >>>>>> Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??
    >>>>>
    >>>>> Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
    >>>>> istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji
    >>>>> jest
    >>>>> groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie,
    >>>>> wystarczy,
    >>>>> jak
    >>>>> poczyta o PRZEGRZANYM białku.
    >>>>
    >>>> Kontynyuj bzdury... kontynuuj. Żenada.
    >>>> Zakop się w jeszcze większy dołek, będzie Ci się trudniej wygrzebać,
    >>>> jak wtedy z tym niskim pH zobojętnianym cukrem :-)))
    >>>
    >>> Bo Ci ceramikę przypomnę oraz parę innych Twoich popisowych dołków.
    >>>
    >>
    >> Nie rozśmieszaj mnie bo pęknę tylko podaj jakieś wiarygodne źródła tych
    >> swoich bzdur o niestrawnym mleku UHT z powodu koagulacji białka... Albo
    >> przynajmniej powiedz z którego palca je wyssałaś.
    >
    > Nie mam zamiaru przekopywać neta tylko po to, aby Twoich
    > uchatym neuronom cokolwiek udowodnić.
    > Niech żreją uchate, skoro lubią.

    Nie masz zamiaru przekopywać neta zwykle wtedy,
    gdy go właśnie przekopałaś i nic nie mogłaś znaleźć...
    W innych przypadkach przytaczasz całe hektary Googla :-)


  • 74. Data: 2016-06-07 15:23:08
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: Ikselka <i...@g...pl>

    Dnia Tue, 7 Jun 2016 06:42:17 -0500, Pszemol napisał(a):

    > "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    > news:jyubcgo86grf.icc6k01ynocf.dlg@40tude.net...
    >> Dnia Mon, 6 Jun 2016 16:30:00 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>
    >>> Ikselka <i...@g...pl> wrote:
    >>>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 07:16:12 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>
    >>>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >>>>> news:qz7cukbc5ejd.pbx9l6jy4b61.dlg@40tude.net...
    >>>>>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>>>
    >>>>>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >>>>>>> news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
    >>>>>>>> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>>>>>
    >>>>>>>>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
    >>>>>>>>
    >>>>>>>> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
    >>>>>>>> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem
    >>>>>>>> jedynie
    >>>>>>>> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
    >>>>>>>
    >>>>>>> :-))))
    >>>>>>> Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
    >>>>>>> i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
    >>>>>>>
    >>>>>>> Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
    >>>>>>> "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
    >>>>>>> gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane
    >>>>>>> :-)))
    >>>>>>>
    >>>>>>> Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??
    >>>>>>
    >>>>>> Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
    >>>>>> istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji
    >>>>>> jest
    >>>>>> groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie,
    >>>>>> wystarczy,
    >>>>>> jak
    >>>>>> poczyta o PRZEGRZANYM białku.
    >>>>>
    >>>>> Kontynyuj bzdury... kontynuuj. Żenada.
    >>>>> Zakop się w jeszcze większy dołek, będzie Ci się trudniej wygrzebać,
    >>>>> jak wtedy z tym niskim pH zobojętnianym cukrem :-)))
    >>>>
    >>>> Bo Ci ceramikę przypomnę oraz parę innych Twoich popisowych dołków.
    >>>>
    >>>
    >>> Nie rozśmieszaj mnie bo pęknę tylko podaj jakieś wiarygodne źródła tych
    >>> swoich bzdur o niestrawnym mleku UHT z powodu koagulacji białka... Albo
    >>> przynajmniej powiedz z którego palca je wyssałaś.
    >>
    >> Nie mam zamiaru przekopywać neta tylko po to, aby Twoich
    >> uchatym neuronom cokolwiek udowodnić.
    >> Niech żreją uchate, skoro lubią.
    >
    > Nie masz zamiaru przekopywać neta zwykle wtedy,
    > gdy go właśnie przekopałaś i nic nie mogłaś znaleźć...
    > W innych przypadkach przytaczasz całe hektary Googla :-)

    Przeceniasz się.


  • 75. Data: 2016-06-07 20:24:59
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: "Dirko" <j...@w...pl>

    Hejka. Oto klasyczny przykład na słuszność powiedzenia: nie dyskutuj z
    kretynem bo błyskawicznie ściągnie cię na swój pozim i pokona
    doswiadczeniem.
    Pozdrawiam koagulująco Ja...cki

    PS Ciekawe czy podczas wykonywania wyroku śmierci na krześle elektrycznym
    koagulują się białka mózgu?



  • 76. Data: 2016-06-07 20:56:05
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>

    Pan Dirko napisał:

    > Hejka. Oto klasyczny przykład na słuszność powiedzenia: nie dyskutuj
    > z kretynem bo błyskawicznie ściągnie cię na swój pozim i pokona
    > doswiadczeniem.

    Żeby chociaż błyskawicznie. Tacy potrafią też działać przez zanudzenie.

    --
    Jarek


  • 77. Data: 2016-06-07 20:59:54
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: Pszemol <P...@P...com>

    Dirko <j...@w...pl> wrote:
    > Hejka. Oto klasyczny przykład na słuszność powiedzenia: nie dyskutuj z
    > kretynem bo błyskawicznie ściągnie cię na swój pozim i pokona
    > doswiadczeniem.
    > Pozdrawiam koagulująco Ja...cki

    Zjadłem właśnie na lunch skoagulowane udko kurczaka w piekarniku -
    przepyszne!

    To jest w ogóle dziwne to uczucie fascynacji ludzką głupotą - czuję się jak
    w jakimś XIX wiecznym cyrku objazdowym "freak show" patrząc na
    zaprezentowane dziwadła typu dziecko z dwiema głowami i czterema nogami czy
    kobieta z brodą i trzema parami piersi 333-| z wyjątkiem tego, że tu ludzie
    są upośledzeni umysłowo.

    Wiesz dokładnie, że nie powinieneś się gapić na ludzkie nieszczęście a
    jednak wzroku od dziwadła oderwać nie potrafisz...

    > PS Ciekawe czy podczas wykonywania wyroku śmierci na krześle elektrycznym
    > koagulują się białka mózgu?

    Muszę przyznać że w konkursie na "Dziwne Skojarzenia z Mlekiem UHT"
    zdobywasz złoty medal i pierwsze, honorowe miejsce...

strony : 1 ... 7 . [ 8 ]


Szukaj w grupach

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1