eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyDo winiarzy › Re: Do winiarzy
  • Data: 2010-03-15 23:30:16
    Temat: Re: Do winiarzy
    Od: Artur Rybicki <a...@g...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 08/11/2009 17:25, Ap3k pisze:
    > A czas lezakowania okreslaja przepisy apelacyjne. Nikt do
    > produkcji wina stolowego (to takie do obiadu za 2 euro na zachodzie) nie
    > bedzie kombinowal z lezakowaniem w beczce 3 lata! I nikt do produkcji
    > szampana nie uzyje moszczu z maksymalnie wycisnietych winogron, bo mu po
    > prostu przepisy zabraniaja! Tak jak i okreslaja czas lezakowania. I
    > wiele innych czynnosci, majacych dac maksymalnie doskonaly produkt.

    Przepisy? A kogo to obchodzi? Minimalny koszt plus maksymalny zysk - to
    są zasady którymi kierują się producenci.
    "Nikt, nigdy, zawsze, wszędzie, wszystko" - takie rzeczy to tylko w
    książkach. Świeży absolwent?

    Pozdrowionka.

    --- news://freenews.netfront.net/ - complaints: n...@n...net ---

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1