eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyKosiarka do krzaczorówRe: Kosiarka do krzaczorów
  • Data: 2016-06-06 13:42:09
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: "Pszemol" <P...@P...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
    > Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
    >
    >> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
    >
    > Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
    > biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
    > alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.

    :-))))
    Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
    i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...

    Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
    "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
    gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane :-)))

    Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1