eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyKosiarka do krzaczorówRe: Kosiarka do krzaczorów
  • Data: 2016-06-06 14:03:09
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):

    > "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    > news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
    >> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>
    >>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
    >>
    >> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
    >> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
    >> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
    >
    > :-))))
    > Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
    > i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
    >
    > Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
    > "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
    > gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane :-)))
    >
    > Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??

    Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
    istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji jest
    groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie, wystarczy, jak
    poczyta o PRZEGRZANYM białku.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1