eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieOT - Garnki indukcja.Re: OT - Garnki indukcja.
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.chmurka.net!.POSTED.185.152.121.24
    6!not-for-mail
    From: Adam <a...@p...onet.pl>
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Subject: Re: OT - Garnki indukcja.
    Date: Wed, 27 Oct 2021 21:49:04 +0200
    Organization: news.chmurka.net
    Message-ID: <1...@4...net>
    References: <61785e48$0$514$65785112@news.neostrada.pl>
    <61785e48$0$514$65785112@news.neostrada.pl>
    <a...@n...neostrada.pl>
    NNTP-Posting-Host: 185.152.121.246
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    Injection-Info: news.chmurka.net; posting-account="Adam";
    posting-host="185.152.121.246"; logging-data="29076";
    mail-complaints-to="abuse-news.(at).chmurka.net"
    User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:577561
    [ ukryj nagłówki ]

    Dnia Wed, 27 Oct 2021 11:08:23 +0200, Marek napisał(a):

    > On Tue, 26 Oct 2021 22:00:08 +0200, Uzytkownik <a...@s...pl>
    > wrote:
    >> Dno grube do indukcji i na gaz.
    >
    > Są garnki z tzw. podwójnym dnem. Nie polecam, nieświadomy użytkownik
    > przy wyjmowaniu ze zmywarki zawsze obleje się wodą która zgromadziła
    > się między warstwami podwójnego dna: woda przeciska się przez
    > zawinięty kołnierz blachy drugiej warstwy dna do tej wolnej
    > przestrzeni między jednym a drugim dnem. Wyjmując garnek widząc że
    > jest pusty nagle jest zaskoczenie, że przecieka z niego woda.
    > Najlepiej aby dno bo monolityczne.

    Są też zgrzewane czy jakoś inaczej robione - w każdym razie jednolity
    laminat. Grube i ciężkie, ale dobre jakościowo.


    --
    Pozdrawiam.

    Adam

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1