eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

  • X-Received: by 10.140.86.9 with SMTP id o9mr278qgd.29.1415547285777; Sun, 09 Nov 2014
    07:34:45 -0800 (PST)
    X-Received: by 10.140.86.9 with SMTP id o9mr278qgd.29.1415547285777; Sun, 09 Nov 2014
    07:34:45 -0800 (PST)
    Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
    0.net!news.glorb.com!r10no596370igi.0!news-out.google.com!m4ni0qag.1!nntp.googl
    e.com!u7no350549qaz.1!postnews.google.com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!no
    t-for-mail
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Date: Sun, 9 Nov 2014 07:34:45 -0800 (PST)
    In-Reply-To: <f...@g...com>
    Complaints-To: g...@g...com
    Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=5.173.96.98;
    posting-account=8M0CvAkAAAB7M_iEIKzZJBrD5I452jG9
    NNTP-Posting-Host: 5.173.96.98
    References: <54593469$0$12621$65785112@news.neostrada.pl>
    <1uz2h1790nes2$.1589ttyogzx4$.dlg@40tude.net> <v...@m...org>
    <nanc8sbap6xf$.yqbcvzyf25h5.dlg@40tude.net> <1x9oyki3621k3$.dlg@myjk.org>
    <1...@4...net> <h...@m...org>
    <f...@g...com>
    User-Agent: G2/1.0
    MIME-Version: 1.0
    Message-ID: <7...@g...com>
    Subject: Re: Okapy
    From: k...@g...com
    Injection-Date: Sun, 09 Nov 2014 15:34:45 +0000
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:493368
    [ ukryj nagłówki ]

    W dniu niedziela, 9 listopada 2014 16:11:53 UTC+1 użytkownik Kadar napisał:
    > > wiecej jak godzinę (szczególnie w szybkowarze). Ogólnie przygotowanie
    > > potraw nie zajmuje więcej czasu jak 2h dziennie.
    >
    > To znaczy, ze nie masz pojecia o gotowaniu albo jadasz tylko potrawy tzw proste i
    szybkie.
    >
    > Kadar

    A Ty codziennie jesz potrawy które przygotowuje się kilka godzin? Nikt tak nie je bo
    nie ma takiej potrzeby. Poza tym gotowanie potraw które długo się gotują nie wymaga
    więcej zachodu przy gotowaniu niż przyrządzenie budyniu. Gotuje się samo. Wymyślili
    taką metodę gotowania co trwa kilka kilkanaście godzin. Gotowanie niskotemperaturowe
    się to nazywa. Zrobili elektryczny garnek z regulatorem temperatury. Ustawia się np
    80 stopni dla zupy pomidorowej, pakuje składniki dolewa wody i zapomina o gotowaniu
    do następnego dnia.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1