eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniePrzygotowanie podłoża pod płytki ścienneRe: Przygotowanie podłoża pod płytki ścienne
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!wsisiz.edu.pl!goblin2!goblin1!goblin.st
    u.neva.ru!eternal-september.org!feeder.eternal-september.org!reader01.eternal-s
    eptember.org!.POSTED!not-for-mail
    From: ToMasz <t...@p...fm.com.pl>
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Subject: Re: Przygotowanie podłoża pod płytki ścienne
    Date: Sun, 5 Apr 2020 19:33:15 +0200
    Organization: A noiseless patient Spider
    Lines: 8
    Message-ID: <r6d4or$flc$1@dont-email.me>
    References: <5e89cc95$0$505$65785112@news.neostrada.pl>
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    Injection-Date: Sun, 5 Apr 2020 17:33:15 -0000 (UTC)
    Injection-Info: reader02.eternal-september.org;
    posting-host="82ced8e2f7072522f0cebffa38d10364";
    logging-data="16044";
    mail-complaints-to="a...@e...org";
    posting-account="U2FsdGVkX1/rlWaPTS6euEMAk7VgM0Az"
    User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:60.0) Gecko/20100101
    Thunderbird/60.6.1
    Cancel-Lock: sha1:Hh0R8/VVCs2cVQlsVIMpPizLH8Y=
    In-Reply-To: <5e89cc95$0$505$65785112@news.neostrada.pl>
    Content-Language: pl
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:562015
    [ ukryj nagłówki ]

    W dniu 05.04.2020 o 14:18, awow pisze:
    > Po skuciu starych płytek ściennych, podłoże jest bardzo nierówne.
    > Różnice dochodzą do 10mm, tynki cementowo wapienne. Mam zamiar wyrównać
    > podłoże przed układaniem nowych płytek i zastanawiam się czym to
    > wyrównać, gipsem szpachlowym, a może klejem do płytek? Powierzchnia do
    > wyrównania 5m?.
    >
    ja bym to wyrównał zaprawą tynkarską, albo murarską.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1