eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieSystem jednego kluczaRe: System jednego klucza
  • X-Received: by 2002:ac8:7516:: with SMTP id u22mr43024066qtq.160.1626014746923; Sun,
    11 Jul 2021 07:45:46 -0700 (PDT)
    X-Received: by 2002:ac8:7516:: with SMTP id u22mr43024066qtq.160.1626014746923; Sun,
    11 Jul 2021 07:45:46 -0700 (PDT)
    Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!3.eu.feeder.erj
    e.net!feeder.erje.net!feeder5.feed.usenet.farm!feeder1.feed.usenet.farm!feed.us
    enet.farm!tr2.eu1.usenetexpress.com!feeder.usenetexpress.com!tr3.iad1.usenetexp
    ress.com!border1.nntp.dca1.giganews.com!nntp.giganews.com!news-out.google.com!n
    ntp.google.com!postnews.google.com!google-groups.googlegroups.com!not-for-mail
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Date: Sun, 11 Jul 2021 07:45:46 -0700 (PDT)
    In-Reply-To: <7...@g...com>
    Injection-Info: google-groups.googlegroups.com; posting-host=83.21.23.189;
    posting-account=1bgw0AkAAADRxmlN2IUfiLukBBJOTwBY
    NNTP-Posting-Host: 83.21.23.189
    References: <X...@1...0.0.1>
    <sbt0g5$vqe$1$m4rkiz@news.chmurka.net>
    <60e226a6$0$524$65785112@news.neostrada.pl>
    <60e2f267$0$503$65785112@news.neostrada.pl>
    <60e9f8d5$0$520$65785112@news.neostrada.pl>
    <8...@g...com>
    <a...@g...com>
    <60ead230$0$24051$65785112@news.neostrada.pl>
    <7...@g...com>
    User-Agent: G2/1.0
    MIME-Version: 1.0
    Message-ID: <4...@g...com>
    Subject: Re: System jednego klucza
    From: Kris <k...@g...com>
    Injection-Date: Sun, 11 Jul 2021 14:45:47 +0000
    Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Lines: 9
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:574275
    [ ukryj nagłówki ]

    niedziela, 11 lipca 2021 o 16:39:00 UTC+2 4...@g...com napisał(a):
    .
    > To jak będzie z przepisem na wodny chleb. Zdradzisz go w końcu?

    Sklerozę już masz?
    Uzyszkodnik pisał w tamtym wątku o BEZWODNYM chlebie.
    Wyliczenia zapodał wtedy takie że 100% wody z chleba podczas pieczenia wyparowuje.
    Nie wierzysz to wróć do tego wątku i sprawdz.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1