eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodycięcie orzecha włoskiegoRe: cięcie orzecha włoskiego
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!feeder.erje.net
    !1.eu.feeder.erje.net!ecngs!testfeeder.ecngs.de!81.171.118.62.MISMATCH!peer02.f
    r7!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!
    unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
    Subject: Re: cięcie orzecha włoskiego
    Newsgroups: pl.rec.ogrody
    References: <5626ae21$0$9559$65785112@news.neostrada.pl>
    From: Trybun <i...@j...ru>
    Date: Wed, 21 Oct 2015 14:38:09 +0200
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:38.0) Gecko/20100101 Thunderbird/38.3.0
    MIME-Version: 1.0
    In-Reply-To: <5626ae21$0$9559$65785112@news.neostrada.pl>
    Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    Lines: 11
    Message-ID: <56278727$0$8368$65785112@news.neostrada.pl>
    Organization: Telekomunikacja Polska
    NNTP-Posting-Host: user-5-173-164-71.play-internet.pl
    X-Trace: 1445431079 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 8368 5.173.164.71:1073
    X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
    X-Received-Bytes: 1336
    X-Received-Body-CRC: 3041635561
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.ogrody:239337
    [ ukryj nagłówki ]

    W dniu 2015-10-20 o 23:12, Krycha pisze:
    > Przycinałam orzech włoski w II połowie września.
    > To dobry termin, bo orzechy już nadają się do jedzenia i orzech nie
    > płace, a do zimy rany się zasuszą.
    > Ale doszłam do wniosku, że jeszcze przydałoby się coś wyciąć.
    > Jak myślicie drzewu to nie zaszkodzi o tej porze roku?
    >
    > Pozdrawiam Krycha.

    Z mojej książki ogrodniczej wynika że ostatnie bezpieczne cięcia drzew
    to tylko do sierpnia.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1