eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domdo mielenia i szatkowaniaRe: do mielenia i szatkowania
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
    From: "Jarek P." <j...@g...com>
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: Re: do mielenia i szatkowania
    Date: Sat, 14 Aug 2010 08:34:38 +0200
    Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
    Lines: 15
    Message-ID: <i45dee$s34$1@inews.gazeta.pl>
    References: <i41tdd$sef$1@inews.gazeta.pl> <i42tfv$dqn$1@news.onet.pl>
    <i434a2$afn$1@inews.gazeta.pl>
    NNTP-Posting-Host: ip-77-222-239-250.spray.net.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=response
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: inews.gazeta.pl 1281767694 28772 77.222.239.250 (14 Aug 2010 06:34:54 GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Sat, 14 Aug 2010 06:34:54 +0000 (UTC)
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5931
    X-Priority: 3
    X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5931
    X-User: jarek.p
    X-MSMail-Priority: Normal
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:122198
    [ ukryj nagłówki ]


    Użytkownik "zlotowinfo" <u...@g...pl> napisał w wiadomości
    news:i434a2$afn$1@inews.gazeta.pl...

    > po ile mniej więcej jest mąka z młyna?


    A czym mąka "z młyna" będzie się różniła od mąki ze sklepu?
    I, jak już ktoś w wątku pyta, czym jedna i druga się będzie różnić od mąki
    mielonej w domu? Może poza tym jednym szczegółem, że w domowych warunkach w
    życiu tak nie odsiejesz przemiału od łuski, sama gradacja (czy jak to się
    tam nazywa) mąki pewnie też będzie w cały świat?

    J.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1