eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieJak nie zasyfić kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym.Re: Jak nie zasyfić kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym.
  • Data: 2012-01-12 08:16:43
    Temat: Re: Jak nie zasyfić kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym.
    Od: Robert G <r...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Użytkownik 4CX250 napisał:
    >>
    > U mnie w roku przynajmniej 3-4 razy takie długie.wyłączenia się
    > zdarzają. Na tą okoliczność mam właśnie turystyczną na kartusze.

    To ciekawe... u nas na wsi w zasadzie nie wyłączają prądu. W ub roku w
    zimie może kilka razy po paręnaście minut, a raz to 'aż' przez
    czterdzieści minut nie było prądu...

    Co do 'okoliczności'... Mam turystyczną butlę - małą - z nakręcanym
    palnikiem. Do zagotowania wody na kawę wystarczy, a i zupę da się na tym
    ugotować, ale... nie używałem jeszcze :-))) nie było potrzeby.

    pozdrawiam
    Robert G.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1