eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanie[OT] Czym udrażniać rury odpływowe ze zlewu w kuchni?Re: [OT] Czym udrażniać rury odpływowe ze zlewu w kuchni?
  • Data: 2014-09-17 10:10:56
    Temat: Re: [OT] Czym udrażniać rury odpływowe ze zlewu w kuchni?
    Od: ZbyszekZ <z...@g...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu wtorek, 16 września 2014 20:15:06 UTC+2 użytkownik Jacek napisał:
    > W dniu 2014-09-16 o 19:59, k...@g...com pisze:
    >
    >
    >
    > > Nie twierdzďż˝ ze metoda nie jest skuteczna, bo jest. Podane przez Ciebie
    ilo�ci zasady
    >
    > sodowej w po��czeniu z gor�c� wod� rozgrzej� si� do temperatury
    wy�szej
    >
    > od temperatury
    >
    > topnienia PCV.
    >
    > Temperatura wrzenia r-ru NaOH: 142�C (50%), 118�C (30%), 108�C (20%),
    >
    > wi�c a� tak strasznie nie jest.
    >
    > PCW ma temperatur� pracy kr�tkotrwa�ej 120 st, a d�ugotrwa�ej 60.
    >
    Dzięki za dane, przekonałeś chyba już wszystkich iż to spore ryzyko, że za kolejnym
    razem (u mnie trzecim) będzie problem.

    --
    ZZ@private

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1