eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniePłyta indukcyjnaRe: Płyta indukcyjna
  • Data: 2013-11-08 10:10:16
    Temat: Re: Płyta indukcyjna
    Od: slavo65 <s...@g...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu piątek, 8 listopada 2013 09:52:37 UTC+1 użytkownik Kris napisał:
    > W dniu piątek, 8 listopada 2013 09:48:53 UTC+1 użytkownik slavo65 napisał:
    >
    > > A jakie blatowe wyciągi brali pod uwagę przy planowaniu wyposażenia kuchni?
    >
    > > Nie mieli pojęcia, że takie coś istnieje, a okap koleżanka ma, wszyscy mają, w
    >gazecie było ładne zdjęcie z wielką rura wiszącą od sufitu, więc kupili okap.
    >
    >
    >
    > Ale przeciez od kilku dni Tobie piszemy że w trakcie normalnego użytkowania kuchni
    blatowe wyciągi mają więcej wad jak zalet. w sumie o to się ta dyskusja rozbija-
    wyciągi blatowe sa użytkowo gorsze i mniej praktyczne jeśli ktoś używa kuchni do
    gotowania. Wyciągi blatowe można sobie projektować tam gdzie kuchnia jest robiona
    pokaz.


    Patrzysz z punku polskiego, gdzie te urządzenia rzeczywiście kupują ludzie bardziej
    majętni, którzy mogą częściej na mieście jadać, niż rzeczywiście gotować. Na tzw.
    zachodzie BORA jest kupowana przez tzw. zwykłych ludzi, którzy gotują i widzą
    korzystną różnicę.
    Tu masz przykład dyskusji takich użytkowników z osobami planującymi kuchnię.
    http://www.chefkoch.de/forum/2,8,638723/Muldenlueftu
    ng-Bora.html

    A dla pewności wymień proszę w punktach, te twoim zdaniem, wady, który czynią z BORA
    gorsze rozwiązanie w kuchni:

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1