eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyProdukcja chrzanu - pasteryzować?Re: Produkcja chrzanu - pasteryzować?
  • Data: 2010-10-07 13:39:59
    Temat: Re: Produkcja chrzanu - pasteryzować?
    Od: "Jacek" <m...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dlatego nie pasteryzujemy na golasa, słoiki wyciągamy grubą rękawicą
    kuchenną a jako ktoś chce może ubrać dodatkowo gogle.
    Zapewniam, że ten sposób nie jest w żadnym stopniu bardziej niebezpieczny od
    gotowania słoików w piekarniku, czy w garnku.
    Jacek

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1