eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniedo rozpalania w piecu - jak to się zowie?Re: do rozpalania w piecu - jak to się zowie?
  • Data: 2011-05-08 07:27:44
    Temat: Re: do rozpalania w piecu - jak to się zowie?
    Od: Maciek <d...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Sun, 8 May 2011 09:15:24 +0200, Ghost napisał(a):

    > I zapewne ten zar jest lepszy od zaru z wegla drzewnego.

    Lepszy to pojecie wzgledne. Mniej wydajny, ale smak daje bez porownania
    lepszy. Temperatura na poczatku moze byc wyzsza, co tez sie przydaje przy
    niektorych rodzajach grillowanego jedzenia, np. przy rybach.

    --
    Maciek

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1