eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.dompiekarnik małyRe: piekarnik mały
  • Data: 2009-11-05 23:17:47
    Temat: Re: piekarnik mały
    Od: "Prawusek" <p...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    "yapann" <y...@o...pl> wrote in message
    news:hcvmir$eaf$1@nemesis.news.neostrada.pl...
    > "Prawusek" <p...@i...pl> wrote in message
    > news:hcv3dt$17f$1@nemesis.news.neostrada.pl...
    > > Przydaje się drugi mniejszy piekarnik, nawet z rożnem. Problem z małym -
    > > nie
    > > można zrobić baby w 10 litrowej formie...
    >
    > dojdę do takiego 'hardokora' może jak będę miała wnuki
    > dotąd max to pieczenie dwówch schabów i ciasta w jednym rzucie - tyko żeby
    > wykorzystać nagrzanie pudła.
    >
    >
    > A czy w małym nie piecze się gorzej? Czy w takim np. temperatura nie jest
    > niestabilna (np zależna od temp. otoczenia) w sposób odczuwalny w
    skutkach?

    Dojrzałem do małego - wolno stojącego z rożnem, dwupiętrowego, może z dwoma
    płytkami na wierzchu - dobry piecyk śniadaniowy lub podwieczorkowy, choć
    wolałbym gazowy. Oczywiscie mam dużego Mastercooka z termowentylatorem.

    http://www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=27970&
    pkt_id=&pro_id=&char_id=

    http://www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=27965&
    pkt_id=&pro_id=&char_id=


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1