eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domtermomix vs kohersen › Re: termomix vs kohersen
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!.POSTED!dustpupp
    y.sloth.hell.pl!not-for-mail
    From: Jo'Asia <j...@h...pl>
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: Re: termomix vs kohersen
    Date: Thu, 17 Mar 2011 15:40:17 +0100
    Organization: KF Rassun - SF Framling
    Lines: 26
    Sender: s...@n...agh.edu.pl
    Message-ID: <m...@d...sloth.hell.pl>
    References: <4d3cc410$1@news.home.net.pl>
    <b...@m...googlegroups.com>
    <4d3f368b$1@news.home.net.pl>
    <4d4033fb$0$2447$65785112@news.neostrada.pl>
    <n...@4...com>
    <4d4060ce$0$2451$65785112@news.neostrada.pl>
    <v...@4...com>
    <4d41ea2d$0$2442$65785112@news.neostrada.pl>
    NNTP-Posting-Host: 89-79-74-119.dynamic.chello.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: news.agh.edu.pl 1300372917 2973 89.79.74.119 (17 Mar 2011 14:41:57 GMT)
    X-Complaints-To: a...@a...edu.pl
    NNTP-Posting-Date: Thu, 17 Mar 2011 14:41:57 +0000 (UTC)
    User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.41 (70eb045d.39.41) Hamster/2.1.0.11
    X-Face: e<j{nB#syJ9{:i>28Jn%^Mv>1D`^*<V2;Gb0G;CQH>0ah'%4l!JjUC[oja$%Y.%~E5RM.*-
    `d6V|l>mR]@On_";'6R&eHG]1(JP:'^;~Is|>|h7FQks}f=2-/)/+XGFO#2;4hi[m:PcuC-=r@M08(
    V~[p|-8:~p7wRE`hB.i(%!M;eX,ccgf_r_z%%)V'Ws
    X-Pingwin: Kaboom?
    X-Count: 104/3682 since 2004.09.19
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:128859
    [ ukryj nagłówki ]

    Jan Werbinski wystukał:

    > Użytkownik "rybak" <b...@b...net> napisał w wiadomości
    > news:vgh2k61u0ac2tk5da8fnunimepmp7mv93r@4ax.com...

    >> A ty dramatyzujesz. Nie napisałem nigdzie, że 5 minut tylko "na
    >> poczekaniu". Wyrobienie ciasta w taki sposób, że potem wystarczy go
    >> wyjąć, uformować bułeczki i wstawić do piekarnika, zajmuje ok. 20
    >> minut.

    > Wyrabianie ciasta 20 minut? Mój KitchenAid o tym nie wie i wyrabia je w 3-5
    > minut. Jeżeli chcesz uwolnić więcej glutenu, to musisz wyrabiać dłużej
    > niezależnie czy jest to termomix czy inne urządzenie. Tutaj liczy się czas.

    Tu się ubawiłam. Thermomix to badziew nie wart swojej ceny, bo jedną z
    jego funkcji można uzyskać *mikserem* KA sprzedawanym za circa połowę tej
    ceny. Drugą funkcję uzyskujemy pewnie malakserem KA za druga połowę
    ceny. 8-)

    Jo'Asia

    --
    __.-=-. -< Joanna Słupek >----------< http://goodreads.com/spriggana >-
    --<()> -< http://esensja.pl/ >-------------< http://bujold.sf-f.pl/ >-
    .__.'| -< Eat the wizard, eat the slut, eat the robot's shiny butt!
    {Futurama, "Bender's Game"} >-

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1