eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanie[fotka] - wielkie bruzdy na wylewce - kuć, frezować, olać?[fotka] - wielkie bruzdy na wylewce - kuć, frezować, olać?
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.telbank.pl!
    not-for-mail
    From: Shaman <s...@o...com>
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Subject: [fotka] - wielkie bruzdy na wylewce - kuć, frezować, olać?
    Date: Mon, 09 May 2011 13:12:57 +0200
    Organization: none
    Lines: 40
    Message-ID: <op.vu7n3vfh4limig@sioux>
    NNTP-Posting-Host: nc.kir.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed; delsp=yes
    Content-Transfer-Encoding: Quoted-Printable
    X-Trace: news.telbank.pl 1304939563 13603 193.27.6.21 (9 May 2011 11:12:43 GMT)
    X-Complaints-To: u...@n...telbank.pl
    NNTP-Posting-Date: 9 May 2011 11:12:43 GMT
    User-Agent: Opera Mail/11.00 (Win32)
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:425074
    [ ukryj nagłówki ]

    Cześć,

    To pytanie jest tylko do fachowców, którzy albo sami zawodowo parają się
    wykonywaniem wylewek, albo z innych przyczyn posiadają odpowiednią wiedzę.
    Nie ktoś tylko przypuszcza, albo wydaje mu się, albo nie jest pewien to
    proszę niech się powstrzyma bo inaczej będę miał straszny mętlik w głowie
    :)

    Ale do sedna. Tak wygląda strop nad piwnicą:
    http://goo.gl/7LCJZ

    Pytanie: czy takie bruzdy stanowią jakąś przeszkodę przy wykonywaniu
    ostatecznej wylewki? Co trzeba zrobić zanim można będzie położyć
    ocieplenie? Czy warto to jakoś wcześniej wyrównać, skuć, zfrezować, wylać
    coś na to? A może to olać i najlepszym rozwiązaniem będzie wysypanie
    piachu?

    Chciałbym wiedzieć, zanim zacznę słuchać narzekania ekipy od wylewek.

    --
    PZDR
    Shaman

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1