eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieBardzo twardy betonRe: Bardzo twardy beton
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
    From: Rafal <n...@g...pl>
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Subject: Re: Bardzo twardy beton
    Date: Fri, 07 May 2010 22:22:10 +0200
    Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
    Lines: 8
    Message-ID: <hs1spi$cv5$1@inews.gazeta.pl>
    References: <3...@n...onet.pl> <hs1r6k$758$1@inews.gazeta.pl>
    <hs1s8n$dbo$1@news.task.gda.pl>
    NNTP-Posting-Host: 093105223012.rybnik.vectranet.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: inews.gazeta.pl 1273263730 13285 93.105.223.12 (7 May 2010 20:22:10 GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Fri, 7 May 2010 20:22:10 +0000 (UTC)
    X-User: nie.wysylaj.tu.poczty
    In-Reply-To: <hs1s8n$dbo$1@news.task.gda.pl>
    User-Agent: Thunderbird 2.0.0.24 (X11/20100411)
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:394215
    [ ukryj nagłówki ]

    Jacek pisze:
    > IMO kluczowym elementem to jest skład ziarnowy kruszywa. Dlatego w
    > zakładach wytwarzających beton widać zawsze kilka silosów z różnymi
    > kruszywami, które się miesza w odpowiedniej proporcji. Z samego piasku
    > nawet gdyby nawalić dużo cementu i zawibrować nie wyjdzie żaden
    > rewelacyjny beton.
    > Jacek
    Toż przecież napisałem że receptura jest ważna.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1