eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieBimber machenRe: Bimber machen
  • Data: 2020-01-06 10:10:27
    Temat: Re: Bimber machen
    Od: Marek <m...@g...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Możesz osiągnąć 96%, bez zapachów i smakow.
    Zrobisz sobie nalewkę taką, jaką lubisz, bez porównania lepsza od tego słodkiego i
    słabego gówna kupowanego w sklepach.
    Musisz brać do fermentacji glukozę (fruktozę), a nie cukier i destylować 2-3 razy.
    Ważne: 1.destylacja przy zaw. 15-20% alk.
    2.destylacja przy zaw. 60-70% alk.
    Wtedy wypedzasz największą ilość fuzli.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1