eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domHej przetwórcy domowi i bimbrownicy egzorcyści, bierzcie to ode mnieRe: Hej przetwórcy domowi i bimbrownicy egzorcyści, bierzcie to ode mnie
  • Date: Thu, 13 May 2010 18:32:20 +0200
    From: "Andrzej S." <A_S@nie_nie.pl>
    User-Agent: Thunderbird 2.0.0.24 (Windows/20100228)
    MIME-Version: 1.0
    Newsgroups: pl.rec.dom,pl.rec.kuchnia
    Subject: Re: Hej przetwórcy domowi i bimbrownicy egzorcyści, bierzcie to ode mnie
    References: <hsf39u$g0l$1@node1.news.atman.pl>
    <4bebe083$0$17095$65785112@news.neostrada.pl>
    In-Reply-To: <4bebe083$0$17095$65785112@news.neostrada.pl>
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 7bit
    NNTP-Posting-Host: 78.88.13.93
    Message-ID: <4bec2994$1@news.home.net.pl>
    X-Trace: news.home.net.pl 1273768340 78.88.13.93 (13 May 2010 18:32:20 +0200)
    Organization: home.pl news server
    Lines: 11
    X-Authenticated-User: astar05
    Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!nf1.ipartners.pl!ipartners.pl!news.home.net
    .pl!not-for-mail
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:120000 pl.rec.kuchnia:328074
    [ ukryj nagłówki ]

    Misiek pisze:
    >
    >
    > Jaknajbardziej sie na soczek nadaje... pozniej drozdze dodac, zostawic
    > az "przerobia" cokier (ewentualnie dolac syropu cukrowego, jesli za malo
    > go w samych owocach), po fermentacji burzliwej zlac znad osadu,
    > zakorkowac, zostawic na pol roku i... butelkowac :-)

    A gdzie >przepedzic< ? Nie szkoda watroby?
    --
    A S

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1