eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyKosiarka do krzaczorówRe: Kosiarka do krzaczorów
  • Data: 2016-06-07 13:42:17
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: "Pszemol" <P...@P...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    news:jyubcgo86grf.icc6k01ynocf.dlg@40tude.net...
    > Dnia Mon, 6 Jun 2016 16:30:00 -0500, Pszemol napisał(a):
    >
    >> Ikselka <i...@g...pl> wrote:
    >>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 07:16:12 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>
    >>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >>>> news:qz7cukbc5ejd.pbx9l6jy4b61.dlg@40tude.net...
    >>>>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>>
    >>>>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >>>>>> news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
    >>>>>>> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>>>>
    >>>>>>>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
    >>>>>>>
    >>>>>>> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
    >>>>>>> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem
    >>>>>>> jedynie
    >>>>>>> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
    >>>>>>
    >>>>>> :-))))
    >>>>>> Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
    >>>>>> i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
    >>>>>>
    >>>>>> Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
    >>>>>> "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
    >>>>>> gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane
    >>>>>> :-)))
    >>>>>>
    >>>>>> Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??
    >>>>>
    >>>>> Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
    >>>>> istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji
    >>>>> jest
    >>>>> groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie,
    >>>>> wystarczy,
    >>>>> jak
    >>>>> poczyta o PRZEGRZANYM białku.
    >>>>
    >>>> Kontynyuj bzdury... kontynuuj. Żenada.
    >>>> Zakop się w jeszcze większy dołek, będzie Ci się trudniej wygrzebać,
    >>>> jak wtedy z tym niskim pH zobojętnianym cukrem :-)))
    >>>
    >>> Bo Ci ceramikę przypomnę oraz parę innych Twoich popisowych dołków.
    >>>
    >>
    >> Nie rozśmieszaj mnie bo pęknę tylko podaj jakieś wiarygodne źródła tych
    >> swoich bzdur o niestrawnym mleku UHT z powodu koagulacji białka... Albo
    >> przynajmniej powiedz z którego palca je wyssałaś.
    >
    > Nie mam zamiaru przekopywać neta tylko po to, aby Twoich
    > uchatym neuronom cokolwiek udowodnić.
    > Niech żreją uchate, skoro lubią.

    Nie masz zamiaru przekopywać neta zwykle wtedy,
    gdy go właśnie przekopałaś i nic nie mogłaś znaleźć...
    W innych przypadkach przytaczasz całe hektary Googla :-)

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1