eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyKosiarka do krzaczorówRe: Kosiarka do krzaczorów
  • Data: 2016-06-07 15:23:08
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Tue, 7 Jun 2016 06:42:17 -0500, Pszemol napisał(a):

    > "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    > news:jyubcgo86grf.icc6k01ynocf.dlg@40tude.net...
    >> Dnia Mon, 6 Jun 2016 16:30:00 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>
    >>> Ikselka <i...@g...pl> wrote:
    >>>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 07:16:12 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>
    >>>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >>>>> news:qz7cukbc5ejd.pbx9l6jy4b61.dlg@40tude.net...
    >>>>>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>>>
    >>>>>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >>>>>>> news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
    >>>>>>>> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>>>>>
    >>>>>>>>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
    >>>>>>>>
    >>>>>>>> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
    >>>>>>>> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem
    >>>>>>>> jedynie
    >>>>>>>> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
    >>>>>>>
    >>>>>>> :-))))
    >>>>>>> Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
    >>>>>>> i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
    >>>>>>>
    >>>>>>> Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
    >>>>>>> "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
    >>>>>>> gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane
    >>>>>>> :-)))
    >>>>>>>
    >>>>>>> Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??
    >>>>>>
    >>>>>> Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
    >>>>>> istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji
    >>>>>> jest
    >>>>>> groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie,
    >>>>>> wystarczy,
    >>>>>> jak
    >>>>>> poczyta o PRZEGRZANYM białku.
    >>>>>
    >>>>> Kontynyuj bzdury... kontynuuj. Żenada.
    >>>>> Zakop się w jeszcze większy dołek, będzie Ci się trudniej wygrzebać,
    >>>>> jak wtedy z tym niskim pH zobojętnianym cukrem :-)))
    >>>>
    >>>> Bo Ci ceramikę przypomnę oraz parę innych Twoich popisowych dołków.
    >>>>
    >>>
    >>> Nie rozśmieszaj mnie bo pęknę tylko podaj jakieś wiarygodne źródła tych
    >>> swoich bzdur o niestrawnym mleku UHT z powodu koagulacji białka... Albo
    >>> przynajmniej powiedz z którego palca je wyssałaś.
    >>
    >> Nie mam zamiaru przekopywać neta tylko po to, aby Twoich
    >> uchatym neuronom cokolwiek udowodnić.
    >> Niech żreją uchate, skoro lubią.
    >
    > Nie masz zamiaru przekopywać neta zwykle wtedy,
    > gdy go właśnie przekopałaś i nic nie mogłaś znaleźć...
    > W innych przypadkach przytaczasz całe hektary Googla :-)

    Przeceniasz się.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1