eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyKosiarka do krzaczorówRe: Kosiarka do krzaczorów
  • Data: 2016-06-07 11:17:04
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Mon, 6 Jun 2016 16:30:00 -0500, Pszemol napisał(a):

    > Ikselka <i...@g...pl> wrote:
    >> Dnia Mon, 6 Jun 2016 07:16:12 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>
    >>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >>> news:qz7cukbc5ejd.pbx9l6jy4b61.dlg@40tude.net...
    >>>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>
    >>>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >>>>> news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
    >>>>>> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>>>
    >>>>>>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
    >>>>>>
    >>>>>> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
    >>>>>> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
    >>>>>> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
    >>>>>
    >>>>> :-))))
    >>>>> Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
    >>>>> i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
    >>>>>
    >>>>> Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
    >>>>> "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
    >>>>> gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane :-)))
    >>>>>
    >>>>> Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??
    >>>>
    >>>> Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
    >>>> istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji
    >>>> jest
    >>>> groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie, wystarczy,
    >>>> jak
    >>>> poczyta o PRZEGRZANYM białku.
    >>>
    >>> Kontynyuj bzdury... kontynuuj. Żenada.
    >>> Zakop się w jeszcze większy dołek, będzie Ci się trudniej wygrzebać,
    >>> jak wtedy z tym niskim pH zobojętnianym cukrem :-)))
    >>
    >> Bo Ci ceramikę przypomnę oraz parę innych Twoich popisowych dołków.
    >>
    >
    > Nie rozśmieszaj mnie bo pęknę tylko podaj jakieś wiarygodne źródła tych
    > swoich bzdur o niestrawnym mleku UHT z powodu koagulacji białka... Albo
    > przynajmniej powiedz z którego palca je wyssałaś.

    Nie mam zamiaru przekopywać neta tylko po to, aby Twoich uchatym neuronom
    cokolwiek udowodnić. Niech żreją uchate, skoro lubią.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1