eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieKoszt utrzymania mieszkaniaRe: Koszt utrzymania mieszkania
  • X-Received: by 2002:aca:c744:: with SMTP id x65-v6mr930771oif.2.1534569747826; Fri,
    17 Aug 2018 22:22:27 -0700 (PDT)
    X-Received: by 2002:aca:c744:: with SMTP id x65-v6mr930771oif.2.1534569747826; Fri,
    17 Aug 2018 22:22:27 -0700 (PDT)
    Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
    0.net!weretis.net!feeder6.news.weretis.net!feeder.usenetexpress.com!feeder-in1.
    iad1.usenetexpress.com!border1.nntp.dca1.giganews.com!nntp.giganews.com!g24-v6n
    o1222563iti.0!news-out.google.com!g5-v6ni1660iti.0!nntp.google.com!w19-v6no1229
    857itb.0!postnews.google.com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Date: Fri, 17 Aug 2018 22:22:27 -0700 (PDT)
    In-Reply-To: <c...@g...com>
    Complaints-To: g...@g...com
    Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=5.172.255.188;
    posting-account=YB-zdgkAAAAqwGZZPAm40js7pU7S1Gfq
    NNTP-Posting-Host: 5.172.255.188
    References: <1...@g...com>
    <d...@g...com>
    <5b733330$0$686$65785112@news.neostrada.pl>
    <a...@g...com>
    <5b7351a6$0$672$65785112@news.neostrada.pl>
    <c...@g...com>
    User-Agent: G2/1.0
    MIME-Version: 1.0
    Message-ID: <b...@g...com>
    Subject: Re: Koszt utrzymania mieszkania
    From: l...@g...com
    Injection-Date: Sat, 18 Aug 2018 05:22:27 +0000
    Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Lines: 11
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:543876
    [ ukryj nagłówki ]

    "Zenek Kapelinder
    Twoje za to sa prawdziwe bo poparte przykladami z zycia. Ale jakos do tej pory nie
    mozesz uwiarygodnic przykladem z zycia przepisu na kilogramowy chleb w ktorym do
    zrobienia ciasta brales 0,8 kg wody i cala woda odparowywala w dwustu stopniach. I
    tyle w temacie twoich opowiesci dziwnych tresci klamco "

    Do 1 kg mąki trzeba wlać te 0,5 kg wody, Może i trochę więcej. Do 0,8 kg już
    niedaleko. A może Użytkownik lubi chlebek zakalcowaty. Jako, że ten argument pojawia
    się po raz wtóry, zmierzę ilość wody przy następnym wypieku. Czuwaj.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1