eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domKuchenka mikrofalowa - jaka?Re: Kuchenka mikrofalowa - jaka?
  • Data: 2011-06-06 06:52:32
    Temat: Re: Kuchenka mikrofalowa - jaka?
    Od: Albercik <n...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 05.06.2011 18:15, Irokez pisze:

    > A co prostoty - to jak pisali wszyscy, dwie gałki obrotowe i po sprawie.

    Kiedyś tez mi się tak wydawało. Jednak nastawianie czasu z cyfrowym
    odliczaniem jest bardzo wygodne.
    Masło wyjęte z lodówki, żeby się dało łatwo smarować trzeba podgrzewać
    15..20 sekund, 30 sekund podgrzewam kubek picia z temperatury pokojowej
    do ciepłego ale nie parzącego itd... Jakoś ciężko sobie mi teraz
    wyobrazić, że jeszcze mam na stoper patrzeć, co by za bardzo nie podgrzać..

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1