eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domNadtopiona płyta indukcyjnaRe: Nadtopiona płyta indukcyjna
  • Data: 2016-07-19 17:54:42
    Temat: Re: Nadtopiona płyta indukcyjna
    Od: Kaczin <j...@p...interia.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 18.07.2016 o 20:48, Irokez pisze:
    > W dniu 2016-07-18 o 19:20, Kaczin pisze:
    >> W dniu 18.07.2016 o 14:50, Irokez pisze:
    >>> W dniu 2016-07-18 o 14:42, masti pisze:
    >>>> Zenek Kapelinder wrote:
    >>>>
    >>>>> Majka spytaj. Temperatura mieknienia szkla borokrzemowego zaczyna sie
    >>>>> od 600 stC debilku. Przy 1300 to sie takie szklo wytapia w hucie.
    >>>>> Zwykle hartowane szklo mieknie w czterystu stopniach.
    >>>>
    >>>> i która kuchenka tyle osiąga?
    >>>>
    >>>
    >>> Ale w czym problem rozgrzać cienki spód gara ponad 100 stopni w piecu
    >>> indukcyjnym?
    >>>
    >>
    >> 1. Tu mowa o kuchence indukcyjnej. NIE o piecu indukcyjnym.
    >> 2. Żaden problem rozgrzać, nawet gruby, spód gara ponad 100 stopni.
    >> Wszyscy to wiedzą.
    >> 3. Co chciałeś osiągnąć tym postem? Pokazać swoją ignorancję?
    >>
    >
    > Ad.3. - To do mnie?
    >

    No co ty! Do Świętego Mikołaja.

    --
    Kaczin

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1