eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domNadtopiona płyta indukcyjnaRe: Nadtopiona płyta indukcyjna
  • Data: 2016-07-18 20:48:11
    Temat: Re: Nadtopiona płyta indukcyjna
    Od: Irokez <n...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 2016-07-18 o 19:20, Kaczin pisze:
    > W dniu 18.07.2016 o 14:50, Irokez pisze:
    >> W dniu 2016-07-18 o 14:42, masti pisze:
    >>> Zenek Kapelinder wrote:
    >>>
    >>>> Majka spytaj. Temperatura mieknienia szkla borokrzemowego zaczyna sie
    >>>> od 600 stC debilku. Przy 1300 to sie takie szklo wytapia w hucie.
    >>>> Zwykle hartowane szklo mieknie w czterystu stopniach.
    >>>
    >>> i która kuchenka tyle osiąga?
    >>>
    >>
    >> Ale w czym problem rozgrzać cienki spód gara ponad 100 stopni w piecu
    >> indukcyjnym?
    >>
    >
    > 1. Tu mowa o kuchence indukcyjnej. NIE o piecu indukcyjnym.
    > 2. Żaden problem rozgrzać, nawet gruby, spód gara ponad 100 stopni.
    > Wszyscy to wiedzą.
    > 3. Co chciałeś osiągnąć tym postem? Pokazać swoją ignorancję?
    >

    Ad.3. - To do mnie?

    --
    Irokez

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1