eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domPatelnia do smazenia miesa, warzyw i rybRe: Patelnia do smazenia miesa, warzyw i ryb
  • Data: 2010-02-27 10:16:30
    Temat: Re: Patelnia do smazenia miesa, warzyw i ryb
    Od: "KKrzych" <w...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    Użytkownik "pytas" <c...@t...com> napisał w wiadomości
    news:hm8jd0$lee$1@nemesis.news.neostrada.pl...
    > Chcę kupić dobra patelnię tzn taką żeby się nie przypalało. Jaką firmę
    > wybrać i jakie cechy powinna miec dobra patelnia?

    Cóż, Tefal, Tefal i jeszcze raz Tefal, ale od razu weź z pasującą pokrywką.
    Jakie cechy? Na oko w sklepie to ich za bardzo nie ocenisz. Mnie w Tefalu
    odpowiada grube dno, które idealnie leży na płycie (że o gazowym
    podgrzewaniu nie wspomnę), dość odporny na ścieranie teflon, grube ścianki,
    solidne uchwyty i czerwony punkt stopnia nagrzewania. Reszta wyjdzie w
    gotowaniu :)
    --
    Pozdrawiam,
    KKrzych

    Lubię i gotować, i czytać, i zjeść :) więc polecam:
    www.ugotujka.pl


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1