eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyPięty pomidorowe - chyba eureka.Re: Pięty pomidorowe - chyba eureka.
  • Data: 2015-02-12 01:22:37
    Temat: Re: Pięty pomidorowe - chyba eureka.
    Od: "Pszemol" <P...@P...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    "XL" <i...@g...pl> wrote in message
    news:az2qasrfne01.benf177gzamc$.dlg@40tude.net...
    >>>> Jesteś pewna że bez sprawdzania w encyklopedii, googlach, umiałabyś
    >>>> napisać dziś prawa Kirchoffa (fizyka klasa 3 gimnazjum) albo podać wzór
    >>>> na objętość graniastosłupa prawidłowego czworokątnego?
    >>>>
    >>>> Bo jeśli nie, to albo jest to dowód na tezę, że nie chodziłaś do
    >>>> gimnazjum
    >>>> albo Twoje "teorie" na temat tego że skoro coś było w 3 klasie to każdy
    >>>> kto skończył tą klasę będzie wszystko z lekcji pamiętał do końca życia
    >>>> są trochę hm... nieprawdziwe i wycieczki osobiste w stylu "licealista
    >>>> to
    >>>> wie" czy "gdzie maturę robiłeś" są nie tylko chamskie ale i pomylone...
    >>>
    >>> Jesli chodzi o prąd stały to raczej nie zajęłoby mi to więcej niż
    >>> chwilę,
    >>> a
    >>> WSZELKIE wzory to że tak powiem "z mety w nocy o pólnocy" - gdyż
    >>> podstawowe (jak ten!!!) wzory z reguły człowiek inteligentny
    >>> odtwarza/wyprowadza rozumowo, a nie z pamięci.
    >>
    >> No tak... zapominam że z niezwykłym geniuszem rozmawiam.
    >>
    >> Jestem pewny, że o pH też nie musiałaś sobie przypomnieć na
    >> pl.rec.kuchnia
    >> i niewyjaśnione są przyczyny dla których w pewnym momencie o 180'
    >> zmieniłaś swoje zdanie na jego temat :-))
    >
    > Ja o chlebie, Ty o niebie. Pytałeś o kwaśność - koniec dysputy.

    Nic podobnego - od początku do końca mówiłem o pH
    którego Ty pomyliłaś z kwaśnością kuchennego smaku.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1