eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniePłyta indukcyjnaRe: Płyta indukcyjna
  • X-Received: by 10.49.116.145 with SMTP id jw17mr30844qeb.25.1383221208309; Thu, 31
    Oct 2013 05:06:48 -0700 (PDT)
    X-Received: by 10.49.116.145 with SMTP id jw17mr30844qeb.25.1383221208309; Thu, 31
    Oct 2013 05:06:48 -0700 (PDT)
    Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
    .pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.glorb.com!i2no3055823qav.0!ne
    ws-out.google.com!9ni2504qaf.0!nntp.google.com!i2no3055819qav.0!postnews.google
    .com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Date: Thu, 31 Oct 2013 05:06:48 -0700 (PDT)
    In-Reply-To: <8...@g...com>
    Complaints-To: g...@g...com
    Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=89.73.154.171;
    posting-account=MUTGaQoAAADq5bu-cz865tamXKCrW8mP
    NNTP-Posting-Host: 89.73.154.171
    References: <1...@g...com>
    <d...@g...com>
    <7...@g...com>
    <5270bd69$0$2297$65785112@news.neostrada.pl>
    <3...@g...com>
    <l4rndv$48i$1@news2.ipartners.pl>
    <3...@g...com>
    <52720ebd$0$2147$65785112@news.neostrada.pl>
    <l4t8hk$lms$1@usenet.news.interia.pl>
    <52722b11$0$2137$65785112@news.neostrada.pl>
    <l4tavk$r48$1@usenet.news.interia.pl>
    <d...@g...com>
    <52723d94$0$2165$65785112@news.neostrada.pl>
    <1...@g...com>
    <527242d2$0$2152$65785112@news.neostrada.pl>
    <8...@g...com>
    User-Agent: G2/1.0
    MIME-Version: 1.0
    Message-ID: <e...@g...com>
    Subject: Re: Płyta indukcyjna
    From: Adam <a...@g...com>
    Injection-Date: Thu, 31 Oct 2013 12:06:48 +0000
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:477327
    [ ukryj nagłówki ]

    W dniu czwartek, 31 października 2013 12:57:25 UTC+1 użytkownik slavo65 napisał:

    > W zeszłym roku na targach w Mediolanie jakiś "niewierny tomasz" przyniósł
    kucharzowi na stoisko jakąś potrawę, którą w czasie gotowania czuć w całym włoskim
    miasteczku. I nic nie poczuł.

    To akurat srednia zaleta. Jak mieszkalem jeszcze w bloku na 3 pietrze to
    idac na gore w porze obiadowej przy kazdych drzwiach bylo czuc zapach
    obiadu - na kazdym pietrze slinka ciekla na te zapachy. Wracajac do domu
    tez lubie czuc zapach przygotowywanego jedzenia.

    Zycie to mieszanka smakow i zapachow - a Twoj wredny okap BORA zabija jedna
    z tych skladowych :-)
    pozdr.

    --
    Adam Sz.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1