-
X-Received: by 2002:a9d:6f14:: with SMTP id n20mr28377otq.2.1544081913355; Wed, 05
Dec 2018 23:38:33 -0800 (PST)
X-Received: by 2002:a9d:6f14:: with SMTP id n20mr28377otq.2.1544081913355; Wed, 05
Dec 2018 23:38:33 -0800 (PST)
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!goblin1!goblin.
stu.neva.ru!q69no27836itb.0!news-out.google.com!v71ni98ita.0!nntp.google.com!k1
0no27731itk.0!postnews.google.com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-ma
il
Newsgroups: pl.misc.budowanie
Date: Wed, 5 Dec 2018 23:38:33 -0800 (PST)
In-Reply-To: <r1uteew9khhe$.2024ub9qqqzr.dlg@40tude.net>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=91.212.242.200;
posting-account=1bgw0AkAAADRxmlN2IUfiLukBBJOTwBY
NNTP-Posting-Host: 91.212.242.200
References: <r1uteew9khhe$.2024ub9qqqzr.dlg@40tude.net>
User-Agent: G2/1.0
MIME-Version: 1.0
Message-ID: <6...@g...com>
Subject: Re: Zamknięcie kuchni
From: Kris <k...@g...com>
Injection-Date: Thu, 06 Dec 2018 07:38:33 +0000
Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:547798
[ ukryj nagłówki ]W dniu środa, 5 grudnia 2018 21:07:06 UTC+1 użytkownik Maciek napisał:
> Czy ktoś ćwiczył zamykanie/odcinanie od reszty domu kuchni w sposób inny
> niż wymurowanie ściany?
> Powiesiłbym za jaja tego, kto rozprowagował otwarte kuchnie. Siebie zaraz
> obok, za to, że się zgodziłem.
Mieliśmy w projekcie otwarta kuchnię i zamknąć ją zdecydowaliśmy się dopiero na
etapie budowy. Joz były ściany pomurowane, dach i okna jak z żoną doszliśmy do
wniosku że otwarta kuchnia to pomyłka. Na szczęście wykonawca nie robił problemu z
domurowaniem dwóch ścian
I od wtedy do teraz(a to już 10 lat)nie żałujemy tej decyzji.
U nas kuchnia nie służy do dekoracji tylko jest używana bardzo intensywnie- na
mieście jadamy sporadycznie, suchą karmą tez się nie odżywiamy. Systematycznie
pieczemy ciasta itp, gotujemy jakieś dodatkowe potrawy poza śniadaniem, obiadem i
kolacją, sami robimy wędliny, ser itp więc otwarta kuchnia u nas to by była porażka
Następne wpisy z tego wątku
- 06.12.18 11:29 Maciek
- 06.12.18 11:33 Kżyho
- 06.12.18 11:36 Kżyho
- 06.12.18 12:08 Roman Rogóż
- 06.12.18 14:30 Jacek
- 06.12.18 14:39 quent
- 06.12.18 14:40 quent
- 06.12.18 15:00 Zenek Kapelinder
- 06.12.18 15:07 quent
- 06.12.18 15:20 Kżyho
- 06.12.18 15:22 s...@g...com
- 06.12.18 15:43 Kżyho
- 06.12.18 15:58 nadir
- 06.12.18 16:20 Kżyho
- 06.12.18 17:04 s...@g...com
Najnowsze wątki z tej grupy
- Prunt drogi!
- SEMS Portal
- Ogrodzenie dla krów szkockich "Highland"
- Pompiarze...
- Puszka lub gniazdo trójfazowe na balkonie
- Zdalne załączanie grzałki bojlera elektrycznego
- Drabina rozsuwana
- zarowka wifi - z sensowna apka lub lepiej albo lokalnie lub przez web. I zeby harmonogram miala
- Zenek Kapelinder - ?
- Zawór grzybkowy - jaki producent
- qqqq
- Tauron przysyła aneks
- Wydajność klimy w obecnych temperaturach
- w Nowym Roku 2025r
- Blenda/ramka do kominka na zamówienie
Najnowsze wątki
- 2025-03-08 Cięcie wysokich tui
- 2025-03-04 Prunt drogi!
- 2025-02-20 SEMS Portal
- 2025-02-19 Ogrodzenie dla krów szkockich "Highland"
- 2025-02-17 Pompiarze...
- 2025-02-16 Puszka lub gniazdo trójfazowe na balkonie
- 2025-02-14 Zdalne załączanie grzałki bojlera elektrycznego
- 2025-02-12 Drabina rozsuwana
- 2025-02-10 zarowka wifi - z sensowna apka lub lepiej albo lokalnie lub przez web. I zeby harmonogram miala
- 2025-01-23 Zenek Kapelinder - ?
- 2025-01-23 Zawór grzybkowy - jaki producent
- 2025-01-19 qqqq
- 2025-01-19 Tauron przysyła aneks
- 2025-01-13 Wydajność klimy w obecnych temperaturach
- 2025-01-04 w Nowym Roku 2025r