eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniedo rozpalania w piecu - jak to się zowie?Re: do rozpalania w piecu - jak to się zowie?
  • Data: 2011-05-17 00:06:13
    Temat: Re: do rozpalania w piecu - jak to się zowie?
    Od: Maciek <d...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Sun, 15 May 2011 02:22:53 +0200, Marcin napisał(a):

    > Tylko że po tym czasie wkład węgla jest już porządnie rozpalony i
    > temparatura szybko rośnie a czas ropalania podpałką jest zdecydowanie
    > dłuższy.A przy rozpalaniu grilla rozpal tak podpałką żeby po 3 minutach
    > można było bez problemu i smrodu podpałki piec mięso:)

    No wiesz, zestaw grillowy z Tesco (drugi zywot bialej kielbasy) bez smrodu
    rozpalki nie bylby tym samym :)

    --
    Kaciek

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1