eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniedo rozpalania w piecu - jak to się zowie?Re: do rozpalania w piecu - jak to się zowie?
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!.PO
    STED!not-for-mail
    From: Maciek <d...@p...onet.pl>
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Subject: Re: do rozpalania w piecu - jak to się zowie?
    Date: Tue, 17 May 2011 02:06:13 +0200
    Organization: http://onet.pl
    Lines: 12
    Message-ID: <148evlkeock7b$.1pft0klzp2z3u.dlg@40tude.net>
    References: <ipugps$8r8$1@news.onet.pl> <iq4odj$d68$1@inews.gazeta.pl>
    <iq5gi3$aui$1@mx1.internetia.pl> <iqn6cm$inc$1@inews.gazeta.pl>
    NNTP-Posting-Host: 77-254-155-187.adsl.inetia.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: news.onet.pl 1305590696 20884 77.254.155.187 (17 May 2011 00:04:56 GMT)
    X-Complaints-To: n...@o...pl
    NNTP-Posting-Date: Tue, 17 May 2011 00:04:56 +0000 (UTC)
    User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:425752
    [ ukryj nagłówki ]

    Dnia Sun, 15 May 2011 02:22:53 +0200, Marcin napisał(a):

    > Tylko że po tym czasie wkład węgla jest już porządnie rozpalony i
    > temparatura szybko rośnie a czas ropalania podpałką jest zdecydowanie
    > dłuższy.A przy rozpalaniu grilla rozpal tak podpałką żeby po 3 minutach
    > można było bez problemu i smrodu podpałki piec mięso:)

    No wiesz, zestaw grillowy z Tesco (drugi zywot bialej kielbasy) bez smrodu
    rozpalki nie bylby tym samym :)

    --
    Kaciek

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1