eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniedo rozpalania w piecu - jak to się zowie?Re: do rozpalania w piecu - jak to się zowie?
  • Data: 2011-05-17 10:10:14
    Temat: Re: do rozpalania w piecu - jak to się zowie?
    Od: "Ghost" <g...@e...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    Użytkownik "Maciek" <d...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
    news:148evlkeock7b$.1pft0klzp2z3u.dlg@40tude.net...
    > Dnia Sun, 15 May 2011 02:22:53 +0200, Marcin napisał(a):
    >
    >> Tylko że po tym czasie wkład węgla jest już porządnie rozpalony i
    >> temparatura szybko rośnie a czas ropalania podpałką jest zdecydowanie
    >> dłuższy.A przy rozpalaniu grilla rozpal tak podpałką żeby po 3 minutach
    >> można było bez problemu i smrodu podpałki piec mięso:)
    >
    > No wiesz, zestaw grillowy z Tesco (drugi zywot bialej kielbasy) bez smrodu
    > rozpalki nie bylby tym samym :)

    Musi cos wiesz o tym.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1