eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieizolacja bojlera › Re: izolacja bojlera
  • X-Received: by 2002:aca:af15:: with SMTP id y21-v6mr186161oie.6.1535022991328; Thu,
    23 Aug 2018 04:16:31 -0700 (PDT)
    X-Received: by 2002:aca:af15:: with SMTP id y21-v6mr186161oie.6.1535022991328; Thu,
    23 Aug 2018 04:16:31 -0700 (PDT)
    Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
    0.net!newsreader4.netcologne.de!news.netcologne.de!peer01.ams1!peer.ams1.xlned.
    com!news.xlned.com!peer01.am4!peer.am4.highwinds-media.com!peer02.iad!feed-me.h
    ighwinds-media.com!news.highwinds-media.com!w19-v6no3090951itb.0!news-out.googl
    e.com!c63-v6ni941ith.0!nntp.google.com!g24-v6no3094923iti.0!postnews.google.com
    !glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Date: Thu, 23 Aug 2018 04:16:31 -0700 (PDT)
    In-Reply-To: <d...@g...com>
    Complaints-To: g...@g...com
    Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=176.227.166.192;
    posting-account=lFLGRwoAAADmNYChKz85K2YuDe9EjCBa
    NNTP-Posting-Host: 176.227.166.192
    References: <9...@g...com>
    <5b7d35a6$0$624$65785112@news.neostrada.pl>
    <a...@g...com>
    <5b7e5672$0$681$65785112@news.neostrada.pl>
    <b...@g...com>
    <d...@g...com>
    User-Agent: G2/1.0
    MIME-Version: 1.0
    Message-ID: <a...@g...com>
    Subject: Re: izolacja bojlera
    From: Budyń <b...@g...com>
    Injection-Date: Thu, 23 Aug 2018 11:16:31 +0000
    Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    X-Received-Bytes: 2215
    X-Received-Body-CRC: 1990333323
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:544116
    [ ukryj nagłówki ]

    W dniu czwartek, 23 sierpnia 2018 12:28:49 UTC+2 użytkownik Zenek Kapelinder napisał:
    > Nie przeprosi. Zamiast tego bedzie liczyl ilosc ciepla potrzebna do odparowania a
    raczej wrzenia i odparowania 0,8 litra wody w czasie pieczenia kilogramowego chleba.

    ciekawe ile osób musi mu napisac ze błądzi zeby zatrybił :)

    Ale ale -co do chleba, walczyliście o ilosc odparowanej wody i potrzebnej do tego
    energii. Ale mnie sie wydaje ze woda w cieście jest odparowywana w niewielkim
    stopniu, reszta jest wbudowywana w strukturę chleba a do tego dużo energii nie
    potrzeba.


    b.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1