eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieizolacja bojlera › Re: izolacja bojlera
  • Data: 2018-08-23 13:16:31
    Temat: Re: izolacja bojlera
    Od: Budyń <b...@g...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu czwartek, 23 sierpnia 2018 12:28:49 UTC+2 użytkownik Zenek Kapelinder napisał:
    > Nie przeprosi. Zamiast tego bedzie liczyl ilosc ciepla potrzebna do odparowania a
    raczej wrzenia i odparowania 0,8 litra wody w czasie pieczenia kilogramowego chleba.

    ciekawe ile osób musi mu napisac ze błądzi zeby zatrybił :)

    Ale ale -co do chleba, walczyliście o ilosc odparowanej wody i potrzebnej do tego
    energii. Ale mnie sie wydaje ze woda w cieście jest odparowywana w niewielkim
    stopniu, reszta jest wbudowywana w strukturę chleba a do tego dużo energii nie
    potrzeba.


    b.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1