eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domkuchenka otwierana jak szufladaRe: kuchenka otwierana jak szuflada
  • Data: 2010-01-28 08:05:30
    Temat: Re: kuchenka otwierana jak szuflada
    Od: mamqa <m...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    yapann pisze:
    > "mamqa" <m...@o...pl> wrote in message news:hjotti$bdc$1@news.onet.pl...

    > a z jakiego nie ucieka / ucieka mniej? czy w bok czy w górę w
    > tradycyjnym tyle samo trzeba uhylić na moje oko (a ciepło idzie w górę).

    Ja żeby sprawdzić patyczkiem ciasto czy podlać kurczaka muszę otworzyć
    piekarnik na całość żeby się dostać do blachy, a piekarnik otwierany od
    góry wystarczy troszkę uchylić, więc myślę że strata ciepła jest dużo
    mniejsza.

    mamqa

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1