eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domkuchenka otwierana jak szufladaRe: kuchenka otwierana jak szuflada
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!news.prz.edu.pl!lublin.pl!news.onet.pl
    !not-for-mail
    From: mamqa <m...@o...pl>
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: Re: kuchenka otwierana jak szuflada
    Date: Thu, 28 Jan 2010 09:05:30 +0100
    Organization: http://onet.pl
    Lines: 12
    Message-ID: <hjrgfl$9ag$1@news.onet.pl>
    References: <hjiiiq$kjs$1@node1.news.atman.pl>
    <hjmiom$1e1$1@nemesis.news.neostrada.pl>
    <hjnuld$lte$1@node1.news.atman.pl> <hjotti$bdc$1@news.onet.pl>
    <hjp0t2$t7f$1@node2.news.atman.pl>
    NNTP-Posting-Host: 84-104-24-152.cable.quicknet.nl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: news.onet.pl 1264665909 9552 84.104.24.152 (28 Jan 2010 08:05:09 GMT)
    X-Complaints-To: n...@o...pl
    NNTP-Posting-Date: Thu, 28 Jan 2010 08:05:09 +0000 (UTC)
    User-Agent: Thunderbird 2.0.0.23 (Windows/20090812)
    In-Reply-To: <hjp0t2$t7f$1@node2.news.atman.pl>
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:117918
    [ ukryj nagłówki ]

    yapann pisze:
    > "mamqa" <m...@o...pl> wrote in message news:hjotti$bdc$1@news.onet.pl...

    > a z jakiego nie ucieka / ucieka mniej? czy w bok czy w górę w
    > tradycyjnym tyle samo trzeba uhylić na moje oko (a ciepło idzie w górę).

    Ja żeby sprawdzić patyczkiem ciasto czy podlać kurczaka muszę otworzyć
    piekarnik na całość żeby się dostać do blachy, a piekarnik otwierany od
    góry wystarczy troszkę uchylić, więc myślę że strata ciepła jest dużo
    mniejsza.

    mamqa

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1