eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniekuchnia indukcyjna czy gazowaRe: kuchnia indukcyjna czy gazowa
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not
    -for-mail
    From: "Adam" <a...@p...onet.pl>
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Subject: Re: kuchnia indukcyjna czy gazowa
    Date: Mon, 4 Jan 2010 16:50:58 +0100
    Organization: http://onet.pl
    Lines: 21
    Message-ID: <hht2p3$eu5$1@news.onet.pl>
    References: <hhrgnq$l6b$1@news.onet.pl> <5...@n...onet.pl>
    <hhsn52$e30$1@news.onet.pl>
    NNTP-Posting-Host: acck112.neoplus.adsl.tpnet.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=response
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: news.onet.pl 1262620259 15301 83.9.134.112 (4 Jan 2010 15:50:59 GMT)
    X-Complaints-To: n...@o...pl
    NNTP-Posting-Date: Mon, 4 Jan 2010 15:50:59 +0000 (UTC)
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5843
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:382800
    [ ukryj nagłówki ]

    Użytkownik "Marek Dyjor" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
    news:hhsn52$e30$1@news.onet.pl...

    >> 9. Wydaje mi się, że znacznie trudniej jest coś przypalić, chociaż to
    >> może być moje subiektywne wrażenie.
    >
    > trzeba uważać z substancjami gęstymi które sie lubią zbijać przy dnie...
    >
    > podczas podgrzewanai na indukcji dno garnka rozgrzewa sie bardziej
    > równomiernie i można szybko przypalić.
    >
    > Pierwszy barszcz biały przypalkił sie całkiem bez efektów specjalnych :)

    To takjak u mnie - zjaraliśmy 1 garnek 'tylko do indukcji' :) i jeden
    'normalny', zanim oduczyilśmy się odchodzic od płyty kiedy grzanie
    nastawione jest na 9 i więcej, a w garnku jest cokolwiek innego niż woda.
    Ale w porównaniu z gazem to i tak inna bajka. I z płytą ceramiczną też - nie
    ma tego czerwonego parzącego kółka po ściągnięciu garnka z płyty ;)

    Adam

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1