eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniekuchnia indukcyjna czy gazowaRe: kuchnia indukcyjna czy gazowa
  • Data: 2010-01-04 15:50:58
    Temat: Re: kuchnia indukcyjna czy gazowa
    Od: "Adam" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Użytkownik "Marek Dyjor" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
    news:hhsn52$e30$1@news.onet.pl...

    >> 9. Wydaje mi się, że znacznie trudniej jest coś przypalić, chociaż to
    >> może być moje subiektywne wrażenie.
    >
    > trzeba uważać z substancjami gęstymi które sie lubią zbijać przy dnie...
    >
    > podczas podgrzewanai na indukcji dno garnka rozgrzewa sie bardziej
    > równomiernie i można szybko przypalić.
    >
    > Pierwszy barszcz biały przypalkił sie całkiem bez efektów specjalnych :)

    To takjak u mnie - zjaraliśmy 1 garnek 'tylko do indukcji' :) i jeden
    'normalny', zanim oduczyilśmy się odchodzic od płyty kiedy grzanie
    nastawione jest na 9 i więcej, a w garnku jest cokolwiek innego niż woda.
    Ale w porównaniu z gazem to i tak inna bajka. I z płytą ceramiczną też - nie
    ma tego czerwonego parzącego kółka po ściągnięciu garnka z płyty ;)

    Adam

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1