eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.dompasztet w maszynce do chleba?Re: pasztet w maszynce do chleba?
  • Data: 2010-11-03 23:33:08
    Temat: Re: pasztet w maszynce do chleba?
    Od: "kogutek" <k...@v...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    > Użytkownik "Panslavista" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
    > news:4cd16112$0$27039$65785112@news.neostrada.pl...
    > >
    > > "zlotowinfo" <u...@g...pl> wrote in message
    > > news:iarmjt$dis$1@inews.gazeta.pl...
    > >> Użytkownik "kogutek" <k...@v...pl> napisał w wiadomości
    > >> news:0ef8.00000171.4cd127cf@newsgate.onet.pl...
    > >>>> w sumie samo pieczenie ma
    > >>>> jakiś przepisik, przyprawy
    > >>>>
    > >>> Bana na Googlach dostałeś? Wyrazy współczucia dla użytkowników grup. >
    > >> czyli da się? ma to sens w maszynce do pieczenia chleba?
    > >>
    > >> raczej piszą o piekarnikach
    > >> a to chyba inne temperatury więc i czas pieczenia
    > >
    > > Mięsa piecze się w wyższych temperaturach niż chleb, więc istniejąca opcja
    > > brązowej skórki może dać za niską temperaturę.
    > no cóż szkoda, chciałem maksymalnie wykorzystac zakup
    > pamiętam jak moja ciocia ś.p. takowy piekła całą formę
    > tylko to w gazowym piecyku, niestety mam uszkodzony :/
    >
    Na opakowaniu gotowej mieszanki na chleb jest napisane że ok 200 stopni. To
    mniej więcej tyle ile potrzeba do upieczenia pasztetu. A nawet trochę więcej. To
    co chcesz zrobić może się udać. Jeśli piekę chleb w piekarniku ustawionym na
    prawie 5 a pasztet jak jest ustawiony na niecałe 4. Sam musisz spróbować.

    --
    Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1