eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.dompłyta indukcyjna › Re: płyta indukcyjna
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!feed.news.interia.pl!news.nask.pl!ne
    ws.nask.org.pl!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!border2.nntp.dca.giganews
    .com!nntp.giganews.com!postnews.google.com!w24g2000prd.googlegroups.com!not-for
    -mail
    From: Panslavista <p...@g...com>
    Newsgroups: pl.rec.kuchnia,pl.rec.dom
    Subject: Re: płyta indukcyjna
    Date: Sun, 18 Jan 2009 01:52:44 -0800 (PST)
    Organization: http://groups.google.com
    Lines: 19
    Message-ID: <b...@w...googlegroups.com>
    References: <1...@i...googlegroups.com>
    <s...@t...ceti.pl>
    <gktd4e$96s$1@atlantis.news.neostrada.pl> <gktl6b$4r4$1@inews.gazeta.pl>
    <1dgtzueemjm0v.1omb8mexg4uho$.dlg@40tude.net>
    <1...@d...baseciq.org>
    <gkussp$pbn$1@atlantis.news.neostrada.pl>
    NNTP-Posting-Host: 83.6.248.248
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    X-Trace: posting.google.com 1232272364 6226 127.0.0.1 (18 Jan 2009 09:52:44 GMT)
    X-Complaints-To: g...@g...com
    NNTP-Posting-Date: Sun, 18 Jan 2009 09:52:44 +0000 (UTC)
    Complaints-To: g...@g...com
    Injection-Info: w24g2000prd.googlegroups.com; posting-host=83.6.248.248;
    posting-account=VxowYgoAAACXIUj-wSbzn1nmOoh3KrQ2
    User-Agent: G2/1.0
    X-HTTP-UserAgent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98; FDM; .NET CLR
    1.1.4322),gzip(gfe),gzip(gfe)
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:319089 pl.rec.dom:107680
    [ ukryj nagłówki ]

    On 18 Sty, 10:29, medea <e...@p...fm> wrote:
    > Baseciq pisze:
    >
    > > Nigdy nie masz tak, że masz już wszystkie dosyć, nie chce Ci się tego ryżu
    > > pilnować i po prostu go gotujesz X minut z pudełka, a na pretensje DP
    > > odpowiadasz "odwal się, gotowane tyle ile napisali na pudełku"?
    >
    > Zdecydowanie preferuję gotowanie ryżu na parze w urządzeniu (Tefala).
    > Paruję zawsze pół godziny i zawsze efekt jest wyśmienity - ładnie na
    > sypko ugotowany.
    >
    > Ewa

    A rozklejonego, a zrumienionego na oleju i dopiero ugotowanego nie
    robisz? A do gołąbków?

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1