eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniepralka z podlonczeniem cieplej wodyRe: pralka z podlonczeniem cieplej wody
  • X-Received: by 10.49.24.14 with SMTP id q14mr1836745qef.17.1359216839520; Sat, 26 Jan
    2013 08:13:59 -0800 (PST)
    X-Received: by 10.49.24.14 with SMTP id q14mr1836745qef.17.1359216839520; Sat, 26 Jan
    2013 08:13:59 -0800 (PST)
    Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
    .pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!news.glorb.com!p13no5186453qai.0!news-out.g
    oogle.com!k2ni3155qap.0!nntp.google.com!p13no6964390qai.0!postnews.google.com!g
    legroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Date: Sat, 26 Jan 2013 08:13:59 -0800 (PST)
    In-Reply-To: <ke0on6$1294$1@news2.ipartners.pl>
    Complaints-To: g...@g...com
    Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=46.112.101.18;
    posting-account=8M0CvAkAAAB7M_iEIKzZJBrD5I452jG9
    NNTP-Posting-Host: 46.112.101.18
    References: <b...@g...com>
    <4...@g...com>
    <e...@g...com>
    <7...@g...com>
    <6...@g...com>
    <d...@g...com>
    <ke0on6$1294$1@news2.ipartners.pl>
    User-Agent: G2/1.0
    MIME-Version: 1.0
    Message-ID: <6...@g...com>
    Subject: Re: pralka z podlonczeniem cieplej wody
    From: k...@g...com
    Injection-Date: Sat, 26 Jan 2013 16:13:59 +0000
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:464198
    [ ukryj nagłówki ]

    Normalnie, jak pralka nie ma podlaczenia cieplej wody to
    >
    > zawsze zanim nagrzeje ja do odpowiedniej temperatury kreci sie silnik niemal
    >
    > bez sensu a programator stoi w miejscu i czeka az woda nabierze temperature.
    >
    > Gdy pralka czy zmywarka nabierze cieplej wody cykl prania skraca sie nieraz
    >
    > do 20minut. To sie nazywa komfort a za komfort tez sie placi.
    Jesli uważasz za komfort chodzenie w niedopranych ubraniach to ok. Współczesne
    proszki to proszki z enzymami. To mielenie w niskiej temperaturze przez długi czas to
    podstawowy element prania.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1