eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domblat kuchenny › blat kuchenny
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.nask.pl!new
    s.nask.org.pl!news.onet.pl!not-for-mail
    From: "Chiron" <c...@o...eu>
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: blat kuchenny
    Date: Fri, 5 Nov 2010 08:09:02 +0100
    Organization: http://onet.pl
    Lines: 14
    Message-ID: <ib0aid$7k9$1@news.onet.pl>
    NNTP-Posting-Host: staticline25371.toya.net.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: news.onet.pl 1288940941 7817 217.113.230.73 (5 Nov 2010 07:09:01 GMT)
    X-Complaints-To: n...@o...pl
    NNTP-Posting-Date: Fri, 5 Nov 2010 07:09:01 +0000 (UTC)
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    Importance: Normal
    X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 15.4.3502.922
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V15.4.3502.922
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:125245
    [ ukryj nagłówki ]


    Jestem na etapie urządzania kuchni. Czy macie jakieś pomysły na trwałe- ale
    niekoniecznie bardzo drogie blaty kuchenne? Oglądam bambusowe- ostatnio
    pojawiło ich się sporo. Nie są drogie- ale nie znam nikogo, kto je
    eksploatuje. Jak jest z ich trwałością?





    Chiron

    Prawda, Prostota, Miłość.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1