eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domblat kuchenny › Re: blat kuchenny
  • Data: 2010-11-06 21:29:45
    Temat: Re: blat kuchenny
    Od: "Marek Dyjor" <m...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Chiron wrote:
    > Użytkownik "Przesmiewca" napisał w wiadomości grup
    > dyskusyjnych:3198d6d40erorl8bteoags3p516oijepkf@4ax.
    com...
    >
    > pieknie paluchy widac
    > i rysy na ciemnym po latach
    > ===================================================
    > Wiesz- ale jasny do orzechowej kuchni raczej pasować mi nie będzie.
    > Zależy mi w tej chwili na trwałości i żeby to nie było zbyt
    > drogie:-). Znalazłem ten ze sprasowanego bambusa- jednak nie wiem,
    > jak z jego trwałością. Cena wydaje się ok.

    bambus jest bardzo twardy i odporny na wilgoć.

    mam dechę z bambusa i jest to najlepsza decha jaką miałem kiedykolwiek.


    blat ma zaś z drewna kauczukowca, piękne jasne drewno :)

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

  • 11.11.10 09:55 Arte

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1