eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domFrytkownica -jaką kupić?Re: Frytkownica -jaką kupić?
  • Data: 2010-05-23 22:00:32
    Temat: Re: Frytkownica -jaką kupić?
    Od: Adam Płaszczyca <t...@o...spamnie.org.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Wed, 19 May 2010 23:35:25 +0200, Jan Werbiński napisał(a):

    > Bezedura.
    >
    > Do głębokiego smażenia najlepszy jest olej rzepakowy albo smalec.
    > Absolutnie nie nadaje się do tego masło ani olej z oliwek.

    Ja jednak preferuje olej z pestek winogron - wyższą temperaturę wytrzymuje
    i jest neutralny smakowo.

    --
    ___________ (R)
    /_ _______ Adam 'Trzypion' Płaszczyca (+48 502) 122 688
    ___/ /_ ___ Kęszyca Leśna 51/9, 66-305 Keszyca Leśna
    _______/ /_ GG: 3524356
    ___________/ Wywoływanie slajdów http://trzypion.pl/

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1