eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieRe: Jak nie zasyfić kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym. › Re: Jak nie zasyfić kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym.
  • Data: 2012-01-13 06:23:00
    Temat: Re: Jak nie zasyfić kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym.
    Od: Robert G <r...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Użytkownik Bartek napisał:
    >>
    > Nie no, bez przesady. kolega trzyma tam tylko drewno do kominka.
    > Upierdliwe to
    > jest mocno, bo on mieszka na 4 piętrze a strych jest nad nim. W domu
    > ogrzewanie gazowe, ale żona kazała zrobić kominek.
    > Oprócz wnoszenia drewna, problem jest też z robalami, które wylazły z
    > opału i wlazły w więźbę. Teraz kolega nocami słyszy, prawdopodobnie
    > spuszczela, który wierci otwory :)

    Czyli brak chłopu tzw. asertywności :-))).
    Skoro jednak nie jest to dom jednorodzinny, to koszty wymiany/naprawy
    więźby się rozejdą po kościach - wspólnikach we wspólnocie :-/
    A wszystko przez... [?] ;-)

    pozdrawiam
    Robert G.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1