eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieRe: Jak nie zasyfić kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym. › Re: Jak nie zasyfić kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym.
  • Data: 2012-01-12 23:00:39
    Temat: Re: Jak nie zasyfić kuchni czyli przetwory w pomieszczeniu gospodarczym.
    Od: "Bartek" <bk*n@v.atonet.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    "Robert G" <r...@g...pl> wrote:
    >> Użytkownik Bartek napisał:
    >>> Mój kumpel ma skład opału na strychu :)
    >>
    >> A to by było całkiem dobre :-))).
    >> Jakiś silos na strychu, w nim ze cztery - pięć ton węgla i rura prosto do
    >> podajnika kotła umieszczonego na dole.
    >> Użytkownik tylko dogląda kotła i wybiera popiół, a już zasypywaniem nie musi
    >> się martwić...
    >> Tylko jak rozwiązać załadunek opału do takiego silosa? No i konstrukcję
    >> budynku trzeba przewidzieć pod takie obciążenie - w końcu pięć ton dodatkowo
    >> na strych to trochę jest :-)
    >
    Nie no, bez przesady. kolega trzyma tam tylko drewno do kominka. Upierdliwe to
    jest mocno, bo on mieszka na 4 piętrze a strych jest nad nim. W domu ogrzewanie
    gazowe, ale żona kazała zrobić kominek.
    Oprócz wnoszenia drewna, problem jest też z robalami, które wylazły z opału i
    wlazły w więźbę. Teraz kolega nocami słyszy, prawdopodobnie spuszczela, który
    wierci otwory :)

    --
    Bartek

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1